2021-12-08 09:10:34• hírek • Szatmár.ro

A MIK-Mikulás is sok gyereknek okozott örömet

A Télapó az elmúlt napokban lehetősége szerint minden gyerekhez eljutott. A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés Mikulása idén először két helyszínen (Szatmárnémetiben és Szatmárhegyen) is meglepte a gyerekeket.  

A szervezők elmondták, hogy a program ebben az évben is nagyon jól sikerült, sok gyerek estéjét tette varázslatossá a Mikulás.

Folytatódik az ajándékozás

A szatmárhegyi MIK-es csapat cipősdoboz akciót szervez, melynek célja, hogy a helyiek adományaiból segítsék a község rászorulóit, ezáltal mindenki fája alá kerüljön karácsonyi meglepetés. Az ajándékok tartalmazhatnak játékot, édességet, ruházati cikkeket, illetve iskolai felszerelést (elsősorban színes ceruza, kifestő könyv, filctollak), tisztálkodási szereket (pl. fogkefe, fogkrém, sampon, stb.), valamint olyan dolgokat, melyeknek az ajándékozó szerint örülnének a gyermekek. A szépen becsomagolt, életkorral és a gyerek nemével felcímkézett dobozokat december 15-ig adhatják le a lakosok a szatmárhegyi MIK-székházban. Bővebb információkért forduljanak a szervezet elnökéhez, Fehér Gyulához, aki a 0725 918 514-es telefonszámon érhető el.

Szatmárnémetiben is van lehetőség a cipősdoboz akció programhoz csatlakozni. Az RMDSZ Nőszervezet idén nyolcadik alkalommal szervezi meg az ajándékgyűjtést. A felhívás ugyanaz, állítsanak össze egy olyan ajándékot, amely örömet okozhat egy szegény sorsú gyermek számára. Az erre a célra szánt csomagokat december 10-ig várják a szervezők, a Mihai Viteazu utca 10 szám alatt, hétköznaponként 9 és 16 óra között.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: